GASPARINI vyhrál 30.Slovenské derby

Zadostiučinění… takhle můžeme nazvat triumf GASPARINIHO, našeho skvělého čekého odchovance v majetku (Tippler Group s.r.o) Petra Karlíka, který se nyní pyšní i chovatelským úspěchem v podobě derby vítěze.

Potom co byl díky posledním dohláškách a nákupech 4 zahraničních importů vyřezen z Českého derby, jsme se ani přes to nevzdali.
Přesunuli jsme soustředění na start ve slovenském derby a ukázali, že náš svěřenec měl v derby co předvést. Porazil tak všechny účastníky z českého derby a pod vedením ž.Jirky Palíka, který mu věřil od samého začátku jim ukázali v cíli záda a zvítězili ve 30.Slovenském derby 2022.

Snad je tohle dostatečná motivace a důvod k zamyšlení na vyšších místech, aby měl český kůň, který se poctivě připravuje na start v derby již od dvou, let jistotu účasti a neměli by ho vyřadit koně, kteří zde ani nestartovali..

Pro náš team je to velký úspěch a radost, plná silných emocí..

Vše je krásně shrnuto v následujících dvou článcích od redaktorů Martina Cápa a Miloslava Vlčka:

www.jezdci.cz (Martin Cáp):
Janáček čaroval v Bratislavě, ale derby patřilo Palíkovi na Gasparinim

dostihy.fitmin.cz (Miloslav Vlček):
Gaspariniho dokonalá satisfakce. Český rodák se za neúčast v našem derby odškodnil fantastickým triumfem ve Slovenském derby

Osobní pracovní jezdkyně Gaspoška- naše Alenka Janišová
Část našeho teamu s dcerou Jana Demeleho + startér Knápek
Průběh dostihu
Takhle to dopadá, když fotografka křičí, fandí, haleká, skáče a zároveň se snaží fotit doběh derby, ve kterém vítězí stájový kůň…:-D
…emoce…
náš trenér Honzík Demele a ž.Jirka Palík – vypovídá o všem..
Petr Karlík(majitel), zleva jeho otec, dcera Natálka Demelová, Jan Demele a žokej Jiří Palík
a všichni jsme hrdí jeden na druhého
Doběh 30.Slovenské derby

About

You may also like...